Rua Clelia , 1495 - Apto 12 - Lapa - São Paulo / SP - CEP: 05042-000
Idiomas
Rua Clelia , 1495 Apto 12
CEP: 05042-000 - Lapa - São Paulo / SP
Formulario de contacto

Notas

Travessia d'Hivern i I Aquatló d'Hivern

Publicado no dia: 01/10/2018
Travessia d'Hivern i I Aquatló d'Hivern
La gran festa nadalenca de la Travessia d’Hivern va ser tot un èxit, amb més de 50 participants entre les travessies d’iniciació, mini, petita, mitjana i gran tan masculina com femenina. En aquesta edició els nedadors tenien com a repte superar la freda aigua del Port d’Aiguadolç que era de 12 graus i varen completar els diferents recorreguts.

A la travessia d’iniciació l’Oliver Roch de només 2 anys va voler tirar-se a les aigües del Port i va iniciar-se així en el ritual de fer la Travessia d’Hivern. En la Travessia mini el Lucas Sáenz i el Teo Roch, del Club Natació Sitges, varen nedar acompanyats dels seus pares els 10 metres de que constava la prova.

En la travessia petita de 25 metres la victòria va ser per a la Vera Romero i pel Marc Roch, ambdós del Club Natació Sitges.

A la Mitjana, de 50 metres van guanyar els sitgetans Pol Roch i Marta Vaccaro, seguits pel també sitgetà Pol Espejo i per la Nora Arilla del Club Natació Tàrraco.

La Travessia Gran Femenina de 250 metres va guanyar-la la Meritxell Sanchez del CN Sant Sadurní, seguida per la Sara Maldonado, també del St Sadurní i la per la Xènia Font del St Feliu, la primera sitgetana va ser la Miriam Lopez que va acabar quarta, Carol Fernandez (CN Vilanova) Desiré Vidal (CN Sitges) Tere Aguiló (CN Sitges) Emma Casas (CN Sitges) Eva Donat (CN Vilanova), Tere Lapuente (CN Sitges) i Guadalupe Ortiz del Vilanova varen completar la participació en la categoria femenina.

En la Gran Masculina el guanyador absolut va ser el Jordi Roch del CN Sitges, segon va ser el Rafael Gomez del Vilanova i va completar el podi el Raul Roch, la resta de participants varen ser, per odre d’arribada l’Emilio Huete del Sitges, Carles Antones (CN Sitges), Ivan Guillen (Independent) Eduard Miralpeix (CN Reus Ploms), Eugenio Selzer (Castelldefels) Joan Santacana (CN Vilafranca), Alex Casalots (CN Sitges) Eduardo Dip (Independent), Eduardo Struzka (Independent), Ivan Capo (CN Sitges), Albert Perarnau (CN Sitges), Walter Helesic (Independent), Jordi Lopez (CN Vilanova), Marcos Fernandez (CN Sitges), Nico Sáenz (CN Sitges), Alfonso Clavero (Independent), David Atienza (CN Sitges), Javier Guillen (Independent), Jesús Lopez (CN Sitges), Josep Cubedo (CN Sitges), Mario Escorza (Club Triatló BCN), Jose Gonzalvez (CN Sitges), Lluis Mijoler (Prat Triatló), Carlos Fernandez (CN Sitges), Joaquin Pujalte (CN Sitges), Marcelo Krasnov (CN Sitges) i Juan Diego Espejo (CN Sitges).

A més aquest any els participants a la travessia tenien la possibilitat de fer un aquatló que consistia en la pròpia travessia i en un kilòmetre de cursa a peu al voltant de la bocana del port.

El podi femení va estar format per la Xènia Font del Sant Feliu, la Tera Guiló del CN Sitges i la Desiré Vidal del CN Sitges, mentre el masculí el van assolir el Rafael Gomez del Vilanova, el Carles Antonès del CN Sitges i el Raul Roch també del CN Sitges, en total varen prendre part 7 dones i 24 homes que varen ratar el fred de l’aigua i de la temperatura ambient. Finalment donar les gràcies als patrocinadors que han fet possible que un altre any aquests esforçats esportistes poguessin participar en la tradicional Travessia d’Hivern.

« Voltar